Blogs over Bedrijfsyoga en workshops

Alles over coaching, training en bedrijfsevenenmenten

Blogs over bedrijfsyoga en workshops maar waarom? Bloggen is hoort bij mijn werk. In de eerste plaats voor mijn opdrachtgevers, maar zeker ook voor mensen die het gewoon leuk vinden om mijn blog en berichten te lezen.

Maar waarom is het zo interessant om mijn blogs in Nederland te lezen? Wat zijn daar nou de voordelen van?

Dit zijn de zeven redene van bloggen die wij ervaren. Voor onszelf en onze klanten:

1. Beter vindbaar

Je bent beter te vinden. Af en toe worden we uit het niets gebeld, omdat iemand een blog via Google vond. We worden niet alleen gevonden als Brand New Journey, maar juist op de onderwerpen waar we over schrijven. Onze artikelen en pagina’s geven richting en antwoorden op vragen, die mensen hebben.

2. Kennis delen

Wij delen onze kennis graag. We zijn niet bang om kennis ‘gratis weg te geven’. Wij geloven erin dat het begint met elkaar helpen. Mijn bedrijf laat zien kennis te hebben van diverse problemen. En vertelt wat het doet om het op te lossen. We geven een richting van een oplossing aan. En ik ben niet bang dat de lezers er zelf vandoor gaan met mijn kennis. Want erover lezen is nog iets heel anders dan het ook daadwerkelijk doen.

3. Expertstatus

Waarschijnlijk heb je al gezien dat ik expert ben op het gebied van trainen en coachen. Ik bent tenslotte dagelijks met je vak bezig. En wie kan beter uitleggen wat mijn bedrijf doet dan waar ik dagelijks mee bezig ben? Juist als bedrijf die zich in een niche bevinden zoals outdoor coaching en trainingen geven zoals ik het doe is het goed om te laten zien wat we doen.

4. Boost voor netwerk

Echt hoor! Het netwerk groeit als een dolle. Iedere dag mogen we weer nieuwe bezoekers verwelkomen op onze website. Het netwerk groeit op verschillende manieren. Soms krijgen we telefonische een aanvraag, dan weer via de mail en een dag later hebben we nieuwe inschrijvingen voor onze e-mailnieuwsbrief. We zijn blij met ieder nieuw contact.

5. Van lezer naar klant

De kennis die ik deel, vertelt veel over mijn dienstverlening. En door deze te verspreiden laat je zien wat ik kan betekenen voor mijn klanten. En zo komen we bij onder andere nieuwe opdrachtgevers.

6. Proeftuin

Wij kunnen jou helpen. Maar we moeten wel weten wat werkt voor jou. En waar kunnen we dat mooier uitproberen dan op onze eigen website? Welke koppen werken voor jou en trekken je aandacht?

7. Social media content

Het is leuk dat we een Instagram account hebben en dat we actief zijn met onze Facebookpagina, maar als we daar niets te melden hebben dan blijft het erg stil. Natuurlijk is er altijd content van anderen, maar het is natuurlijk veel sterker om eigen content te delen. En daar is ons blog perfect voor!

Deze pagina over Blogs over bedrijfsyoga en workshops is geschreven door Virgil van Dijk

Virgil van Dijk
volg me op
Laatste berichten van Virgil van Dijk (alles zien)