Special forces in business coach

Alles over coaching, training en bedrijfsevenenmenten

Trots op het feit dat ik als Special forces in business coach mijn ervaringen en kennis kan delen. En een bijdrage kan leveren aan mensen die het echt nodig hebben!

Verandering is altijd mogelijk punt.

Hoe ik bij Special forces in Business kom!

Ik heb geen televisie en via anderen kreeg ik te horen dat ik echt moest kijken naar het programma Beau en de veteranen. Als Veteraan werd ik als snel geraakt door de verhalen van de deelnemers van die specifieke reis. Ik werd ook geraakt doordat het heel dicht in de buurt kwam zo herkenbaar en zo’n mmoie aanpak. Het is na mijn inziens de juiste manier en aanpak om de deelnemers verder te helpen.

Een advertentie na aanleiding van het programma Beau en de veteranen om als vuurvreter aan de slag te gaan voor deze organisatie passeerde mij. Het passeerde 3 maal eerst een collega veteraan uit het Westland, die mij wees op de advertentie. Daarna iemand van mijn yogastudio die zei het past helemaal bij jou!. En nog steeds reageer ik niet. Ik run een Yogaschool en hoe zou ik dit erbij kunnen doen waren vragen die in mijn hoofd speelde. Een goede kennis van me Rob stuurde zijn CV om te checken met de beoordelingscriteria. Het is zelden dat deze criteria 100% matchen met je ervaringen. Dat was hier het geval dus gereageerd en CV en Motivatie opgestuurd.

special forces in business
special forces in business

Het selectie proces!

Op basis van mijn CV en motivatie wordt ik uitgenodigd om deel te nemen aan een vuurtonnen sessie. In deze vuurtonnen sessie presenteren alle kandidaten zich aan elkaar. Met doel om elkaars kwetsbaarheden te zien aan de hand van Pesso. Dus waar heb ik steun of geef ik steun. En wat geeft me energie of juist niet. Allerlei vragen die je kunt beantwoorden in een persoonlijke pitch over je kwetsbaarheden. Een persoonlijk levensverhaal in een groep. best spannend ook als special forces of mischien dan juist! Op basis van deze pitch wordt ik aangenomen bij Special forces in business. En mag ik mee om reizen te begeleiden. En vooal de deelnemers te begeleiden.

Waarom Special Forces in Business belangrijk voor me is?

Vanuit mijn eigen ervaringen met trauma’s probeer ik mensen met die trauma’s te leren omgaan. Ik weet uit ervaring dat de juiste hulp zoeken en een instantie die bij je past een lastige route is. Het duurt vaak ook heel lang! Ik ben in mijn zoektocht naar hulp tegen verscheidene zaken aangelopen. Denk hier aan verkeerde hulp, een huisarts die verkeerd doorverwijst of een GGZ instelling die iets probeert met EMDR. Niks structureel of met kennis uitgevoerd om het trauma te verhelpen. Ik ben ervan overtuigd dat verandering altijd mogelijk is. En dat veranderen een proces is wat voor de een snel gaat en voor de ander langzaam.

Bij Special forces in business hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren op het gebied van business to business en op het gebied van outdoor coaching

Deze pagina over Special forces in business coach is geschreven door Virgil van Dijk

Virgil van Dijk
volg me op
Laatste berichten van Virgil van Dijk (alles zien)