We gaan Stoppen met Hot Yoga 4U op locatie kerkplein!

Alles over coaching, training en bedrijfsevenenmenten

We gaan Stoppen met Hot Yoga 4U op locatie kerkplein!

Yoga westland einde

Laatste keer bijgewerkt op 24, februari, 2020 by Virgil van Dijk

Stoppen met Hot Yoga 4U!

Inhoudsopgave coaching training en Bedrijfsyoga!

Helaas heeft mijn verhuurder de huur opgezegd. Dit houdt in dat ik per 1 april zou moeten stoppen met Hot Yoga 4U in het westland! Een eigen locatie was een optie maar de huren in het westland en de hoeveelheid meters die je ervoor krijgt zijn behoorlijk hoog. Yoga en alle zaken die bij yoga horen op mijn wil ik op mijn manier invullen.

Hot Yoga 4U westland stopt per 1 maart 2020 op locatie kerkplein

Het zoek proces naar een nieuwe Yoga Locatie!

Het zoek proces naar een nieuwe yoga locatie is een heel gepuzzel. Je start met kijken naar de mogelijkheden. Welke Plaats en dorpskern past bij mijn soort Yoga. Waar komen mijn huidige klanten vandaan en natuurlijk ook waar zou ik nog meer klanten kunnen krijgen. Wil ik een grotere locatie of juist een kleinere allerlei factoren die je aan het wikken en wegen brengen wat is goed! En wat is de juist nieuwe Yoga Locatie. Zelfs gekeken en gesproken over samenwerking met andere Yogascholen want je wilt elkaar ook niet in de weg zitten. Het gaat om het beleven en ervaren van Yoga.

De Zoektocht naar de juiste Yoga locatie.

We zijn begonnen vanaf september 2019. met het team om te gaan zoeken naar een nieuwe locatie. Er waren veel ideeën en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld vestigen in Hoek van Holland, of de Lier. Dit is te ver weg voor de meeste Yogi’s die nu bij Hot Yoga 4U Yoga beoefenen. Dus dichterbij huis zoeken, Monster, Naaldwijk en ’s Gravenzande zijn goede opties en er staan veel winkels leeg. Maar is er ook de Juiste winkel?

Veel winkels staan leeg omdat ze slecht onderhouden zijn, of ze hebben niet de faciliteiten om bijvoorbeeld te parkeren, geen fietsenstalling of in een industrieterrein. En dan hebben we het nog niet gehad over de hoge huurprijzen. Adem in en adem uit. Zo heb ik heel veel panden bezocht en sommige meerdere maal.

Top 3 locaties!

  • Naaldwijk De Tuinen verweg maar mooi groot pand goede prijs maar geen daglicht.
  • Monster geen parkeergelegenheid en te klein
  • ’s Gravenzande te smal uhh en wat nu??

De keuze voor de locatie om te gaan stoppen met Hot Yoga 4U westland is gemaakt!

De keuze voor de locatie om te gaan stoppen met Hot Yoga 4U westland is gemaakt! Er zal op de huidige locatie les gegeven worden door een nieuw team. Maar niet meer door Rolinka en door mij. En dus ook niet meer onder de naam Hot Yoga 4U.

Trots op de Yogi’s van Hot Yoga 4U!

Ik ben vooral trots op het feit dat vele lessen goed gevuld zijn en enthousiast bezocht worden. Dat mensen in het Westland enthousiast zijn over Yoga. Ik hoop dat je als Yogi’s de juiste lessen bij je persoonlijke behoefte heb kunnen vinden. Trots op wat een mooie yogastudio ik heb kunnen creëren met het yogateam. Ik zal terug denken aan ieder contact en momenten van lief en leed die we deelde tijdens de lessen en het kopje thee na afloop van de les.

Trots op de mensen met wie ik heb mogen samenwerken zoals Elles, Nuria, Marlies, Lousan, Sylvia, Charlotte, Renate, Rolinka, Tara en Marloes. Vooral de laatste 4 hebben me gesteund tot het laatste moment en meegekeken en gezocht naar mogelijkheden om een oplossing te vinden.

Tara en Marloes blijven nog lessen verzorgen voor Hybs! Ik wens hun veel energie toe om de lessen met de zelfde passie te blijven geven die ze al hadden.

Wat ik ga doen!

Ik ga me richten op bedrijfsyoga!(yoga4ubusiness.nl) en op coaching (SFIB.nl). Tevens zal ik Hike Yoga reizen organiseren. Als je op de hoogte wil blijven over deze reizen volg hot yoga 4U.

Yoga afscheid

Ik zal alle leuken uren Yoga missen. Vooral de interactie met jullie yogi’s. De mooie en leuke mix van vrouwen en mannen. De verschillende leeftijden en zoveel verschillende mensen die yoga beoefenen, om welke reden dan ook! Ik zal jullie energie missen! En nog veel meer wat ik zal missen!

Mijn laatste les zal zijn op vrijdagochtend 28 februari!

Met veel plezier en positieve energie kijk ik terug op een mooie periode met hot Yoga 4U westland.

Namens mij en het team van Hot Yoga 4U

Namaste!!

Dit artikel over We gaan Stoppen met Hot Yoga 4U op locatie kerkplein! is geschreven door virgil van Dijk

Virgil van Dijk
volg me op
Laatste berichten van Virgil van Dijk (alles zien)

One Response

  1. Lenneke schreef:

    Hoi Vigil,

    Ik lees nu pas het bericht, dit is helemaal langs me heen gegaan. Wat zonde dat door het moeten stoppen op de locatie, hot yoga 4 you in Monster verdwijnt. Bedankt voor alle fijne lessen en alle goeds voor de toekomst!

    Groet, Lenneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.